26-08-2008.


Att äta mat med sked, det gör bara små barn och gamlingar. Trodde vi... Här i Singapore äter alla landets invånare mat med gaffel och sked. Oavsett ålder. Knivar excisterar helt enkelt inte!

Ju mer jag tänker på det, desto mer säker blir jag på att knivar precis som alla andra farliga saker är något olagligt. Ta tuggummi som exempel. Då blir det hela genast väldigt lätt att förstå... Eller?!

Förövrigt är det tur att kyckling får ätas med händerna.
Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag tycker det verkar jättepraktiskt, jag. Får man inte mer mat åt gången. Och äta med händerna, vad härligt primitivt på nåt sätt. Inser att I might come across a bit ethno centric, men det bjuder jag på.

Puss

2008-08-26 @ 11:56:31
URL: http://johannakojan.blogg.se/
Postat av: Lina

Visste ni att iaf i Thailand är det lika fult att stoppa gaffeln i munnen som det är för oss att stoppa kniven i munnen? Kanske ni ska undersöka om det är samma sak i Singapore? ;) För övrigt ser jag att Sanna är väldigt snyggt solbränd, puss sis!

2008-08-26 @ 14:59:46
Postat av: Luo Shan (alias Alexandra)

Hej brudar!

Jag kan ju meddela att i Kina är det inte tal om varken sked, gaffel eller kniv för den delen! Här är det pinnar eller händerna som gäller! Hi, hi!

Supertjusig blogg ni har svängt ihop! Ni får lära mig hur man går till väga så att jag kan snygga till min.

Ha det bra och ta hand om er!

Puss och kram!

Postat av: pontus

zanna. jag kan berättade följande. i korea äter man med metallchopsticks och sked. äts det något som behövs skäras gör man helt enkelt det genom att grabba tag i chopsticksen som om du skulle hugga något och sliter sönder det som ska skäras.

2008-08-27 @ 04:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0